Webinar: Se præsentationer fra webinar om materialer og løsninger

 

Den 9. maj afholdt Boligbyggeri fra 4 til 1 planet det første åbne webinar om materialer og løsninger på vejen mod et lavere klimaaftryk fra byggeriet. Der var deep dives i Best Practice cases – præsenteret af BUILD – og Artelia præsenterede vores nye inspirationsdatabase over produkter og delte erfaringer fra projektet Fremtidens Biobaserede Etagedæk.

I Boligbyggeri fra 4 til 1 planet tilstræber vi at dele viden og erfaringer med alle, der arbejder for mere bæredygtigt byggeri. For initiativets eksempelbyggerier afholdes en række workshops, hvorfra vi allerede deler de inspirerende præsentationer efterfølgende på vores YouTube-kanal. Nu inviterer vi alle endnu tættere på initiativets arbejde via en række webinarer med viden- og erfaringsdeling i fokus.

Det første webinar handlede om materialer og løsninger på vejen mod et lavere klimaaftryk fra byggeriet.

Best Practice Cases og inspirationsdatabase
Agnes Garnow fra BUILD dykkede ned i konkrete eksempler fra Best Practice Cases og fortælte om de løsninger, som allerede i dag er opført med lavt klimaaftryk. Steffen E. Maagaard fra Artelia præsenterede en ny inspirationsdatabase med produkter og analyser, som ser ind i databasens tendenser.

Fremtidens Biobaserede Etagedæk og konstruktionskatalog
Jacob Daugaard Buhl fra Artelia delte erfaringer fra projektet Fremtidens Biobaserede Etagedæk, og Rasmus Søgaard, ligeledes fra Artelia, teasede for et kommende konstruktionskatalog, initieret af Boligbyggeri fra 4 til 1 planet.

Se optagelser og download slides
Programmet var som følger, og du kan tilgå både den samlede optagelse og de enkelte præsentationer via linket nedenfor. Du kan også se og downloade slidedecks fra de enkelte præsentationer.

Kl. 9.00 – 9.10: Introduktion fra Boligbyggeri fra 4 til 1 planet

Kl. 9.10 – 10.10: Deep dives i Best Practice Cases v. BUILD

Kl. 10.10 – 11.00: Inspirationsdatabase over produkter v. Artelia

Kl. 11.00 – 11.10: Pause

Kl. 11.10 – 11.40: Erfaringer fra Fremtidens biobaserede etagedæk v. Artelia

Kl. 11.40 – 11.50: Konstruktionskatalog, teaser v. Artelia

Kl. 11.50 – 12.00: Afrunding


Fakta og kontakt

Målet med initiativet Boligbyggeri fra 4 til 1 planet er at skabe bæredygtige nye boliger med respekt for de ressourcer, vi har til rådighed på vores planet. Initiativet er sat i værk af Realdania og VILLUM FONDEN, som i alle dele af processen vil aktivere bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører, forskere og ideudviklere med det absolutte fælles mål at reducere byggeriet CO2-aftryk.

Læs mere på hjemmesiden


Kontaktpersoner

Projektchef Stig Hessellund
Realdania
30996005
she@realdania.dk

Projektchef Michael K. Rasmussen
pva. VILLUM FONDEN
20232885
michael@purposeatheart.com